ekerö, hagens backe

 

 

 

4 nya villor

 

 

Beskrivning

På en svagt kuperad skogstomt med tallar ligger 4 hus på en liten kulle. Fasad-material är lärkpanel och på taket ligger svart falsad plåt. Mot norr har husen små fönster, här ligger badrum, tvättstuga, trapphus. Mot söder och väster är fönstren stora, här finns i bottenvåningen köket med sin matplats i ett burspråk och vardagsrummet med sin altan.

 

 

 

 

 

 

 

 

Hus 4 garage och länk

 

Kökets matplats

 

Kökets matplats

 

 

 

 

 

 

På övervåningen finns 3 sovrum och allrum, badrum med duschrum samt tvättstuga.

 

 

I bottenvåningen finns förråd, kök, vardagsrum, ett sovrum och wc med dusch.

 

 

 

 

 

 

 

Fakta:

159 m2  bostadsyta

22 m2 garage

12-14 m2 förråd

 

Inflyttning mars 2001-sep 2002

 

Uppvärmning: NIBE-panna med återvinning på frånluften, golvvärme i bv, i öv har sovrummen radiatorer medan badrum och tvättstuga har elgolvvärme, skönt även på sommaren.

 

 

 

 

 

 

 

Vardagsrum och kök

 

 

 

 

tillbaka